Ontstoppingsmiddelen

Gaat u toch eerste zelf ontstoppingsmiddelen gebruiken? Gebruik een ontstoppingsmiddel voor de afvoer om de verstopping tegen te gaan zorgvuldig. Het kan namelijk zijn dat u de ontstopping namelijk verergerd en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Wij hebben al een aantal manier verteld hoe u de verstopping te lijf kunt gaan. Heeft u de methoden als de plopper, soda, koffiedik, ontstoppingsveer al geprobeerd maar heeft dit het probleem niet verholpen? Gebruik dan chemische ontstoppingsmiddelen. Deze chemische ontstoppingsmiddelen kunt u veelal kopen bij de bouwmarkt. Bekende ontstoppingsmiddelen zijn voornamelijk van het bedrijf HG. HG International heeft voor bijna elk huishoudelijk probleem een middel. Deze ontstoppingsmiddelen worden hieronder weergeven met een omschrijving.

HG vloeibare ontstopper
Deze vloeibare ontstopper is gebruiksklaar en daardoor kunt u het direct gebruiken. Deze vloeibare ontstopper van HG kan de verstopping sowieso niet verergeren zoals dat wel bij korrel en/of poeder producten wel het geval kan zijn. Deze ontstopper zorgt er ook voor dat kunststof leidingen niet worden beschadigd/aangetast.

HG keuken ontstopper
Deze keuken ontstopper is ideaal om etensresten, vetten en andere resten weg te spoelen. Dit middel dringt zich binnen de resten en zal dus tevens een inwendige werking hebben.

HG duo ontstopper
De HG Deo ontstopper is een extreem sterk middel om hardnekkige verstoppingen tegen te gaan. Als het nu gaat om vet- en etensresten, tandpasta, zeepresten of welke vorm van afvalresten ook DUO ontstopper kan de uitdaging aan. Dit ontstoppingsmiddel is op 2 componenten basis zodat het doelgericht en effectief verschillende hardnekkige verstoppingen worden verholpen.